BOOKING HUNDEHOTEL KATTEHOTEL PRISER ÅPNINGSTIDER ISOLAT/KARANTENESTASJON BUTIKK KLIPPESALONG JOBB KONTAKT

ÅPNINGSTIDER

ÅPNINGSTID / TELEFONTID

 

Kontortid (mandag - fredag)

kl 09:00 - 11:00

Inn-/Utlevering (mandag - fredag)

kl 09:00 -11:00 ev. etter avtale

Inn-/Utlevering lørdag

etter avtale

Inn-/Utlevering Søn- og helligdager

etter avtale

Ekspedering utenom disse tidene må avtales

 

Utenom kontortiden vår vil du komme til telefonsvar. E-post:  info@airpethotel.no

Hotellet ble drevet av samme eier fra 1987 - 2010. Kennelen ble først etablert for å gi plass til egne hunder, men ble etterhvert utvidet for å tilfredsstille et økende behov for oppstallingsplasser. Den nyere delen av hotellet ble bygget i takt med utbyggingen av hovedflyplassen. Hotellet fremstår derfor i dag som et moderne og lettstelt anlegg blant annet med moderne fyranlegg for vannbåren gulvvarme og moderne, ventillerte dyrerom med luftegårder. Alle boenhetene i hunde- og katteavdelingene er flislagt. Anlegget er utstyrt med alarm og videoovervåkning.

Hotellets beliggenhet kun 10 minutter fra Gardermoen gir et kontinuerlig behov for plassering av hunder og katter i dette området.

Fra 1. januar 2011 overtok ny eier og samtidig byttet senteret navn til AIRPET HOTEL og utvidet tilbudet med hundesalong og butikk. Vi arrangerer jevnlig pelsstell kurs og seminar.

Fra 1. april 2014 ble Airpet Hotel offentlig godkjent isolat - og karantenestasjon for hund og katt. I denne forbindelse har hotellet gjennomgått en betydelig  rehabilitering og er utvidet med flere nye avdelinger for både hund og katt.

 

 

 

Copyright2010-2016©airpethotel.no

AIRPET HOTEL  Gamle Dalsveg 58 - 2032 Maura Telefon: 63 99 99 75  E-post: info@airpethotel.no   www.airpethotel.no Org.nr. 999 524 591